Qui Som?

Un equip expert

Som un equip d’experts en divorce coaching que ens dediquem des de fa més de 30 anys al món dels conflictes familiars, divorcis, separacions, desenvolupament personal i a l’acompanyament al canvi.

Montserrat Tur

 Advocada, mediadora i coach

Soc una apassionada de les relacions humanes, especialment de les relacions de parella i de les relacions familiars. Sempre he dirigit la meva formació i la meva feina a aquest àmbit.

Poc a poc he anat perfilant-me com una experta dels conflictes de parella i familiars, ara ja fa 30 anys que hi treballo. Conec totes les seves arestes, la del conflicte, l’emocional, la social, la familiar i per descomptat la legal.

Des del coneixement i l’experiència em va sorgir la certesa que l’amor ha de ser l’eix vertebrador de qualsevol ruptura. Convençuda d’això vaig començar a canviar la meva manera de treballar per donar-hi resposta.

No soc una ingènua, parlar d’amor pot semblar un contrasentit en una ruptura. Sé que una ruptura és un moment molt dolorós, ho he viscut personalment i ho visc cada dia professionalment. Però al dolor inevitable no se li ha d’afegir el patiment de fer-nos mal entre nosaltres, i això és el que passa quan no ho fem amb amor.

Ser Divorce Coach, em permet transitar, conjuntament amb les persones que acompanyo, el camí de la ruptura de la millor manera possible. Ajudo a posar una miqueta de llum en la confusió i la foscor que al principi ho envaeix tot.

Ser Divorce Coach em permet donar la mà perquè es pugui viure aquest moment, com el que és, un valuós moment d’aprenentatge, i d’evolució personal que cal aprofitar amb humilitat.

Guy Philippe Gimenez

Coach i formador

Tinc el convenciment que he nascut per aprendre i compartir. De molt jove vaig començar en un grup multinacional suís on vaig arribar a ser el responsable de Formació pels països d’Europa del Sud. Al 1997 vaig crear la meva empresa de consultoria, formació i coaching.

Acompanyo persones del món empresarial, i del sector públic en el seu creixement professional i personal. Per tothom, la pregunta sempre és la mateixa: “Com haig de transformar-me per afrontar els reptes de la meva vida?”

Fa més de trenta anys que exploro altres formes de coneixement i creixement a través de l’estudi de les grans tradicions de saviesa: els textos sufís, hinduistes, budistes o taoistes són una gran font de descobriment sobre la naturalesa de la vida i de l’ésser humà. També ho són les diferents pràctiques vinculades a aquestes ensenyances, i per sobre de tot la meditació Zen, l’art del Tantra i la pràctica del Tai-txí. Tot m’ajuda a entendre el patiment humà i els seus mecanismes mentals.

El fet de ser francès, nascut a l’Àfrica, havent treballat per tota Europa durant molts anys i vivint a Catalunya des de fa més de 30 anys m’ofereix una visió multicultural i polièdrica de l’ésser humà.

El Divorce coaching ha sigut una evolució i una convergència dels meus aprenentatges vitals. Escoltar i entendre, ajudar i acompanyar durant aquest període crític per qualsevol persona, i descobrir que també pot convertir-se en una oportunitat per enfortir-se i sanar.

Les nostres sessions de coaching

són reunions individuals liderades pels nostres experts en Divorce Coaching per posar ordre a les teves idees, entendre els teus dubtes i donar les passes necessàries que et permetin aconseguir els teus objectius. Cada sessió és un espai de relació des del màxim respecte, sense judicis i de màxima confiança.

Les sessions poden ser en línia o en persona. Oferim accés i recolzament per Mail entre sessions: comptaràs amb un correu de seguiment setmanal si ho necessites.

Lucia Lorente

Lucia Lorente

Advocada, mediadora i coach

Crec que l’única cosa permanent és el canvi i que aquest, fins i tot quan no ens n’adonem, està sempre en marxa. Per això predico que el desenvolupament personal constant és el que ens permet adaptar-nos a tots els canvis i a les noves circumstàncies que ens planteja la vida i que al progrés resideix la clau a la nostra felicitat.

La meva major experiència ve de la meva pròpia vida, cadascun dels fets que formen part de la mateixa m’ensenyen lliçons que m’han portat per un llarg camí de desenvolupament personal (que mai s’acabarà) fins a entendre que l’única persona que pot treure’m de les situacions que vull canviar sóc jo mateixa. Canviant el meu enfoc, els meus pensaments i, en conseqüència, el meu comportament he pogut anar superant i aconseguint cada cosa que m’he anat proposant. Crec fermament que tots som capaços de pràcticament qualsevol cosa que ens proposem i que gairebé sempre necessitem només que ens acompanyin a començar a fer el primer pas.

Com a coach acompanyo a les persones des d’on són fins a on volen estar i a aprofitar els canvis que es van produint en la nostra vida per a convertir-los en oportunitats de creixement i transformació.

TALLERS DE DIVORCE COACHING

El nostre equip de Divorci Coaching ofereix tallers temàtics. Un espai segur on compartir experiències. Un entorn respectuós on aprendre sobre la gestió de diferents situacions vitals. Un lloc on sentir-se en companyia i posar en comú eines que ajudin a trobar sol·lucions efectives.

Per garantir la teva confidencialitat, la paraticipació en aquests tallers pot ser totalmente anónima

Menú